Rreth Klubit shumesportesh Partizani

Image

Klubi Shumesportesh Partizani eshte themeluar me 1946 dhe ka nje varietet sportesh si Volejboll, basketboll, peshëngritje, Taekwondo, karete, shah, not, atletikë, mundje etj.