Sportet

Atletike

Atletika e partizanit ka qene gjithmone pararoje e sportit dhe atletikes sone kombetare. e themeluar ne 1946, ajo ka mese 220 rekorde kombetare dhe 350 kampione individuale ne disiplina e gara te ndryshme. eshte 30 here kampione e vendit dhe 25 here fituese e kupes se republikes.

Volejboll

Volejbolli, si nje nga sportet me popullore ne Shqiperi, eshte midis "pishtareve" te te gjitha sporteve ne Klubin Partizani, fale mjeshtrave te medhenje qe luanin ne radhet e ketij ekipi. Partizani eshte 14 here fitues i Kampionateve Kombetare dhe ne vepromtarite kombetare ka mese 30 ndeshje te fituara (miqesore ne kupat e Europes).

Te rejat e fundit

News Needs to Meet Its Audiences Where They Are

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Eligendi temporibus praesentium neque, voluptatum quam quibusdam.

News Needs to Meet Its Audiences Where They Are

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Eligendi temporibus praesentium neque, voluptatum quam quibusdam.

Editor's Pick

News Needs to Meet Its Audiences Where They Are

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Eligendi temporibus praesentium neque, voluptatum quam quibusdam.